Ünlü sporcu intihar etti

Ünlü sporcu intihar etti
Basketbolcu Janis Timma, Moskova'da 5 katlı bir binanın önünde ölü bulundu. Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Timma'nın intihar ettiği düşünülüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darrüşafaka forması giyen Janis Timma'nın intihar ettiği aktarıldı.

32 yaşındaki Letonyalı basketbolcunun cansız bedeni Moskova'daki 5 katlı bir binanın girişinde bulundu.

image-366735-any1200x1200.jpg

RUS POLİSİ O MESAJI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Hayatını kaybeden yıldız ismin yanında bulunan telefonun ekranında "Anna'yı ara" yazdığı öğrenildi. Rus polisi olaya dair detaylı bir soruşturma başlattı.

EŞİ İLE GEÇTİĞİMİZ HAFTA BOŞANDI

Ukraynalı şarkıcı ve oyuncu Anna Sedokova ile geçtiğimiz hafta boşanan Janis Timma bir süredir sosyal medya hesaplarından depresif paylaşımlarda bulunuyordu.

116393345.webp

PAYLAŞTIĞI VİDEO GÜNDEM OLMUŞTU

Timma'nın geçtiğimiz haftalarda paylaştığı bir video takipçileri tarafından intihara hazırlandığı şeklinde yorumlanmıştı.

MİLLİ TAKIMDA DA FORMA GİYİYORDU

Letonya Milli Takımı'nda da forma giyen Janis Timma son olarak İspanyol ekibi Obradoiro'da forma giymişti.

1200xauto-2.webp

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi