Ünal Aysal gelen haberle yıkıldı: Neye uğradığını şaşırdı
Galatasaray eski başkanlarından Ünal Aysal’ın Kuruçeşme’de sahibi olduğu Les Ottomans Hotel icradan yeniden satışa çıkarıldı.
MUHAMMEN BEDELİ 1 MİLYAR 395 MİLYON 900 BİN TL
İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi’den verilen ilanda Beşiktaş ilçesi Kuru Çeşme Mahallesi 169 ada 18,15 ve 23 parselde faaliyet gösteren Les Ottomans Hotel’in 1 milyar 395 milyon 900 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldığı ifade edildi.
11 ODASI VAR
5 kattan oluşan otelin 11 odası olduğu belirtilirken bu odalardan 1 tanesinin tripleks, 6 tanesinin dubleks, 4 tanesinin ise normal oda olduğu aktarıldı.
İHALENİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇTILAR
Öte yandan Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Unit Group'tan yapılan açıklamada “Hukuki ve mali süreçlerdeki usulsüzlüklere ilişkin olarak tarafımızca açılmış iki itiraz davası bulunmaktadır. Bu davaların sonucuna bağlı olarak ihalenin iptali veya ihale yapılsa bile bu ihalenin iptaline ilişkin dava süreçleri devam edecektir. Daha önce benzeri bir süreç bankayla 3 sene önce aynen yaşanmıştı" ifadelerine yer verildi.
