Ümit Özat Galatasaray'ı yorumladı! "Sen aptal mısın ya?"

Ümit Özat Galatasaray'ı yorumladı! "Sen aptal mısın ya?"
Ümit Özat, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesini değerlendirdi.

Fenerbahçeli eski futbolcu, teknik direktör ve yorumcu Ümit Özat, Galatasaray'ın Kayserispor'u yenerek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

SkySpor Youtube kanalında konuşan Ümit Özat, şunları söyledi:

- Galatasaray üst üste 3. kez şampiyonluğunu elde etti. Osimhen, inanılmaz bir katkı sağladı. Muslera, aynı şekilde. Osimhen, Muslera, Torreira ve Sanchez, en az hoca kadar pay sahibi oldular. Osimhen, Sanchez, Torreira, Muslera'nın performanslarına kim ne diyebilir? Takımı ayakta tutan omurga oldular. Herkes değişti ama bu omurga değişmedi. Bu omurganın payını vermek, tebrik etmek lazım. İlk yarıdaki performansıyla da kısmen Mertens.

- Icardi'nin işi inanılmaz zor. Seneye performans vermek yetmez, Osimhen'i geçmezse işi çok zor. çünkü Osimhen çıtayı bir yere getirdi. Tabii Muslera'nın yerine gelecek kalecinin de işi çok zor.

- Penaltı, Muslera'nın hakkıdır abi. Maçtan önce konuşulsa da hakkıdır, konuşulmasa da. Kaleci de bir oyuncu. Kimse bir şey diyemez. Zaten Muslera gidiyor diye penaltıyı attı.

- Ali Şansalan geldi, Barış Alper Yılmaz'a sarı kart gösterdi. Kardeşim sen aptal mısın ya? Öyle ya da böyle bu çocuk şampiyon olmuş. Bunun zevkini yaşayacak.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi