Trabzonspor pasaportunu kaybeden Augusto'ya talip oldu

Bordo - Mavili ekip, Corendon Alanyaspor'dan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Loide Augusto'yu transfer listesine ekledi.
Sezon başında Alanyaspor'a katılan Angolalı futbolcu, bu sezon 13 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan Augusto'nun Alanyaspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Trabzonspor yönetiminin, Alanyaspor ile temas kurduğu ve ara transfer döneminde Augusto'yu renklerine katmak istediği öğrenildi.
Trabzonspor'un transfer hedefleri arasında ayrıca Lyon'dan Corentin Tolisso ve Botafogo'dan Junior Santos da yer alıyor.
PASAPORTUNU KAYBEDİNCE MAÇA ÇIKAMADI
Alanyaspor'da Loide Augusto tatil dönüşü pasaportunu kaybettiği için Süper Lig'de oynanan Konyaspor maçında sahaya çıkamamıştı.
Loide Augusto, tatilde pasaportunu kaybettiği gerekçesiyle kritik maçın kadrosuna alınmamıştı.
Açıklamayı Alanyaspor resmi hesaptan paylaşmıştı.
Alanyaspor karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı.