Trabzonspor Fenerbahçe'ye çok kızdı: Maç öncesi kararı iletti

Trabzonspor Fenerbahçe'ye çok kızdı: Maç öncesi kararı iletti
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Oğuz Aydın gerilimi yaşanıyor. Oyuncunun transferinin son dakika iptal olmasına kızan bordo-mavililer, geçen yıllardan farklı olarak Fenerbahçe'ye maç için ekstra loca vermedi.

Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak.

Kritik karşılaşma öncesi hazırlıklar devam ederken iki taraf arasında Oğuz Aydın gerginliği yaşanıyor.

TRABZONSPOR’DA ‘OĞUZ AYDIN’ KIZGINLIĞI

343 Digital Youtube kanalında konuşan Sercan Hamzaoğlu’na göre, Trabzonspor yönetimi, Oğuz Aydın transferini son anda iptal eden Fenerbahçe’ye kızgın.

sercan-hamzaoglu-fenerbahceli-bir-yonetici-acun-ilicali-ya-parayi-ben-veriyorum-osimhen-i-alin-dedi-2aff8.webp

BU SEFER EKSTRA LOCA VERİLMEYECEK

Hamzaoğlu, bordo-mavililerin maç için gelecek Fenerbahçe yönetimine önceki yıllardan farklı olarak ekstra loca tahsisinde bulunmayacağını dile getirdi.

Açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor yönetimi bir kızdı. ’16 kişi sadece protokolde yeriniz var, loca verilmeyecek ekstra kişiyle gelmeyin’ dediler. Normalde Fenerbahçe her sene oraya gittiğinde Ertuğrul Doğan’ın 2 tane büyük locası var statta birini komple Fenerbahçe’ye veriyordu. Ama o kadar kızdı ki transfer son dakika gerçekleşmeyince iki takım arasında bir gerilim oluştu.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi