Son Dakika | Bursaspor'dan Mustafa Bozbey açıklaması

Son Dakika | Bursaspor'dan Mustafa Bozbey açıklaması
Son dakika... Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Başkanı Mustafa Bozbey'in gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Bozbey'e geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, "Bursaspor’a düşmanlıkları, bu gözaltı üzerinden kendilerince fırsat bulup Bursaspor’a da vurmaya çalıştıklarını göstermektedir... Bursaspor’un amatöre dayanmasını zevkle izleyen bu güruha karşı kale gibi duracağız" dedi

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı, kulübe verilen desteğin hedef alınmasına tepki gösterdi.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Çelik, Bozbey’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bazı çevrelerin Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursaspor’a verdiği destekleri bu süreçle ilişkilendirdiğini açıkladı. Çelik buna tepki gösterdi.

Çelik, açıklamasında önce Bozbey’e destek mesajı verdi. Enes Çelik şöyle dedi:

“Öncelikle, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

"BAŞKANIMIZIN ŞAHSİ GAYRETLERİ YANI SIRA..."

Açıklamanın devamında, Bursaspor’a verilen desteklerin tartışma konusu yapılmasına karşı çıktı. Çelik şöyle dedi:

“Akabinde şunu belirtmek istiyorum: Görüyorum ki bazı mecralarda, Bursaspor’a Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen destekleri bu süreçle irtibatlandırmaya çalışanlar var.”

Çelik, belediye desteklerinin yalnızca kişisel girişimlerle değil, belediye meclisindeki tüm partilerin ortak kararıyla verildiğini vurguladı:

“Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen birçok destek, başkanımızın şahsi gayretlerinin yanı sıra tüm Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, tüm partilerin oy birliği ile verilmiştir. Bu konuyu ahlaksızca gündeme getirmeye çalışanların Bursaspor’a düşmanlıkları, bu gözaltı üzerinden kendilerince fırsat bulup Bursaspor’a da vurmaya çalıştıklarını göstermektedir.”

Bursaspor Başkanı, kulübe destek veren herkese karşı aynı tutumu sürdüreceklerini de söyledi:

“Şunu tüm taraftarlarımız ve Bursalılar bilsin: Bize destek veren herkes, hangi partiden olursa olsun, bugün zirvede de olsa aşağıda da olsa, vefa gereği bizim için yaptıkları bizim tarafımızdan saygı görecektir.

Ve bizler, bu görevde olduğumuz sürece, yıllarca Bursaspor’un amatöre dayanmasını zevkle izleyen bu güruha karşı kale gibi duracağız. Kimsenin endişesi olmasın!”

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi