Serdar Dursun ilk maçında İsmail Kartal’ı yaktı

Yayınlanma:
Al Hilal'e konuk olan Persepolis rakibine 4-1 mağlup oldu. Serdar Dursun da İran ekibiyle ilk maçına çıktı.
AFC Şampiyonlar Ligi B Grubu 7. hafta maçında Al Hilal ile Persepolis karşı karşıya geldi. Kingdom Arena’da oynanan maçta Al Hilal rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı.
AL HILAL'DEN FARKLI GALİBİYET
Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Malcom, 25. dakikada Joao Cancelo ve38 ve 45+1. dakikalarda ise Salim ed-Devseri kaydetti. Persepolis'in tek golü ise 90. dakikada Gvelesiani'den (P) geldi.
SERDAR DURSUN'DAN ETKİSİZ PERFORMANS
Persepolis ile ilk maçında etkili bir oyun ortaya koyamayan Serdar Dursun ise 73. dakikada yerini Alkasir’e bıraktı.
PUAN DURUMU
Bu galibiyet ile birlikte 19 puana ulaşan Al Hilal liderliğini sürdürdü. 6 puanda kalan Persepolis ise 9. sırada yer aldı.