Sadettin Saran açılışı yaptı: İlk hamlesi olay oldu

Sadettin Saran açılışı yaptı: İlk hamlesi olay oldu
Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Sadettin Saran, kampanyası için "Söz Fenerbahçe" isimli bir sosyal medya hesabı açtı. Saran'ın ilk paylaşımı dikkat çekti.

Fenerbahçe’de 20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi Sadettin Saran harekete geçti.

Geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yaparak adaylık kararını resmen duyuran Sadettin Saran seçim kampanyasını başlattı.

KAMPANYASI İÇİN SOSYAL MEDYA HESABI AÇTI

Seçim için gerekli olan imzaları toplamaya başlayan Sadettin Saran, kampanyası için sosyal medya hesapları açtı.

CEKETİNİ GİYDİ HAREKETE GEÇTİ

“Söz Fenerbahçe” adıyla açılan hesaplardan ilk paylaşım da geldi. Kameralar karşısına geçen Sadettin Saran’ın ceketini giyip yürümeye başladığı görüldü. Paylaşımda ayrıca seçim tarihi olan “21.09.2025”e yer verildi.

3 ADAY DAHA VAR

Olağanüstü genel kurulda Sadettin Saran’ın yanı sıra mevcut başkan Ali Koç, Hakan Bilal Kutlualp ve Mahmut Uslu aday olacak. Aziz Yıldırım’ın ise şart koştuğu imza sayısı toplanmadan aday olması beklenmiyor.

ekran-goruntusu-2025-07-23-172641.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi