Sadettin Saran 4 ismi takımdan gönderecek

Sadettin Saran 4 ismi takımdan gönderecek
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu, sezon sonunda 4 futbolcuyla yollarını ayırmaya karar verdi. O isimlerin Jayden Oosterwolde, Archie Brown, Fred ve Edson Alvarez olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de bu sezon Galatasaray’ın arkasında kalan Fenerbahçe’de, kadro planlaması başladı. Olağanüstü seçim kararına rağmen başkanlığını devam ettirmek isteyen Sadettin Saran, göndereceği isimleri belirledi.

4 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Şampiyonluk için ciddi transferler yapması beklenen sarı-lacivertliler, beklentilerin altında kalan futbolcularla da yollarını ayıracak. Sadettin Saran’ın bu doğrultuda 4 isimle vedalaşması bekleniyor.

Sabah’ta yer alan habere göre; Sadettin Saran ve yönetimi, Jayden Oosterwolde, Archie Brown, Fred ve Edson Alvarez’le yollarını ayıracak.

thumbs-b-c-0d5d74ceadd9ece9285635b8ce028068.jpg

33 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Edson Alvarez’in satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alan sarı-lacivertliler diğer 3 futbolcunun ayrılığından 33 milyon euro civarında gelir elde etmeyi planlıyor.

Yönetimin özellikle Jayden Oosterwolde transferinden ciddi bir gelir beklediği kaydedildi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi