Reis'i güle oynaya gönderdiler
Süper Lig’de art arda gelen kötü sonuçların ardından Samsunspor’da Thomas Reis dönemi son erdi. Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Alman teknik adamla yolların ayrıldığını duyurdu.
Reis de gördü Hanya'yı Konya'yı: 'Alman'ı 'Alman'a bile kazık attıran ülke
TARAFTARLAR HAVALİMANINDA TOPLANDI
Geçtiğimiz sezon takımın ligi 3. sırada bitirmesinde büyük pay sahibi olan Thomas Reis için taraftarlar, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda topladı.
REİS'E COŞKULU VEDA
Yüzlerce taraftar, ülkesine dönmek üzere havalimanına gelen Alman hocayı tezahüratlarla uğurladı. Taraftarların yoğun ilgisinden çok mutlu olan Thomas Reis, son kez üçlü çektirdi. Havalimanının önündeki ekranlara da "Her şey için teşekkürler. Seni asla unutmayacağız. Artık sen bir Samsunspor taraftarısın" yazısı yansıtıldı.
"TEŞEKKÜRLER REIS"
Samsunspor’dan Reis için yapılan veda paylaşımında ise “Liderliğin ve karakterinle 2024-25 sezonu Süper Lig üçüncülüğümüzde belirleyici bir rol oynadın ve kulüp tarihinin en önemli sezonlarından birine yön veren önemli bir figür oldun. Kulübümüzün tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi sürecinde de, tecrüben ve sorumluluk bilincinle bu yolculuğun şekillenmesinde büyük bir rol üstlendin. Kulübümüzde gösterdiğin duruş ve profesyonellikle her zaman saygı ve sevgiyle hatırlanacaksın. Teşekkürler, Reis” denildi.

YERİNE THORSTEN FINK GELDİ
Thomas Reis’ten boşalan teknik direktörlük görevine vatandaşı Thorsten Fink getirildi. Dün Samsun’a gelen Fink, Avrupa Konferans Ligi’nde Şkendiya ile oynanacak olan maçta takımın başında olacak.