Önce sarıldı sonra blokladı sonra da dans ede ede kutladı

Önce sarıldı sonra blokladı sonra da dans ede ede kutladı
Kupa Voley'de VakıfBank, Galatasaray'ı 3-0 yendi. VakıfBank kaptanı Zehra Güneş, maçtan önce Galatasaray kaptanı İlkin Aydın'a sarıldı. Sonra smaçlarına blokla duvar ördü. Takımının adını da finalist olarak panoya dans ederek yapıştırdı.

VakıfBank, AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde karşılaştığı Galatasaray Daikin’i 3-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Maçtan önce VakıfBank kaptanı Zehra Güneş ile Galatasaray kaptanı İlkin Aydın, dostluklarını gösterircesine sarmaş dolaş oldu.

whatsapp-image-2026-03-25-at-09-42-46.jpeg

Ancak maç başlayınca dostluk yerini rekabete bıraktı.

ZEHRA İLKİN'E KARŞI

İlkin Aydın'ın smaçlarında karşısına sık sık Zehra Güneş çıktı.

aa-20260324-40915265-40915262-vakifbank-galatasaray-daikin.jpg

Zehra Güneş'in blokları etkili olurken; sarı kırmızılı takımın kaptanı çift haneli sayılara ulaşamadı ve 7 sayıda kaldı.


Bu da Galatasaray'ın hücumda zayıf kalmasına yol açtı. Zehra Güneş ise bloklarının yanı sıra 10 da sayıya imza attı.
Marina Markova 17 sayıyla en skorer isim olurken, Tijana Boskovic de 15 sayıyla oynadı.
Galatasaray'da ise en skorer 11 sayıyla Alexia Karutasu oldu.
Zehra Güneş, maçtan sonra kaptan olarak çağrıldı ve takımının adını panoya finalist bölümüne dans ederek astı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi