Okan Buruk'un arkasından derin Galatasaray çıktı
Son iki yıldır Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, bu sezon namağlup lider olmasına rağmen eleştirilerin hedefi oldu.
Avrupa'daki başarısız sonuçlar ve son üç aydır gerileyen futbol ve takımın performansı, 51 yaşındaki teknik adamın kredisini de düşürdü.
DURSUN ÖZBEK'LE GÖRÜŞTÜ
Dün Kemerburgaz Tesisleri'nde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk'la saha içi sonuçları ne olursa olsun, başkanlık döneminde yola devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, devam eden projelerden elde edilecek kaynaklarla yaz transfer döneminde de hareketliliğin devam edeceğini vurguladı.
Ahmet Çakar Galatasaray Antalyaspor maçının sonucunu duyurdu
DERİN GALATASARAY
GS Gazete'nin haberine göre Eski Galatasaray başkan ve yöneticilerinden Ünal Aysal, Ahmet Yüce Ocaklı ve Abdürrahim Albayrak, Okan Buruk'a tam destek verilmesi gerektiğini söylediler.
Bunun yanı sıra İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleri yaşayan eski başkan Faruk Süren ve Kemerburgaz Tesisleri'ne mali destek sunacağını açıklayan Ali Sabancı da Okan Buruk'la yola devam edilmesi gerektiğini belirtti.
Kaynak:GS Gazete