Mourinho sonunda kabul etti
Yayınlanma:
Fenerbahçe'de antrenman öncesi Jose Mourinho futbolculara bir konuşma yaptı. Maçta tepki olabileceğini söyleyen Mourinho taraftarların haklı olduğunu dile getirdi.
Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.
Karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerde son antrenman öncesi Jose Mourinho bir konuşma yaptı.
“TEPKİLER OLABİLİR BUNDA DA ÇOK HAKLILAR”
Taraftarların tepkilerinde haklı olduğunu kabul eden Jose Mourinho konuşmasında "Maç sırasında taraftarın tepkisi olabilir, bunda da çok haklılar. Bu sezon istemediğimiz puan kayıpları yaşadık ve durum bu hale geldi. Fakat durum ne olursa olsun biz önümüze bakmalıyız. Aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile sahaya çıkıp, kalan üç maçımızı da kazanmalıyız. En azından bu şekilde taraftarımızdan azda olsa özür dileyebiliriz. Bize yakışan davranış budur" ifadelerini kullandı.