Küme düşen Adanaspor Başkanı İstanbul'dan söz verdi

Küme düşen Adanaspor Başkanı İstanbul'dan söz verdi
Adanaspor Başkanı Ergin Göleli, İstanbul’da olduğunu ve ailesine vakit ayırırken kulüp çalışmalarını buradan yürüttüğünü belirtti.

Takımın geleceği konusunda önemli adımlar attıklarını ifade eden Göleli, Adanaspor’u hak ettiği seviyeye taşımak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Göleli, kulübün önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurma hedefinde olduğunu ve ligde başarıyı yakalamak için iyi oyuncularla görüşmelere başladıklarını açıkladı. Şu anda ön protokol hazırlıklarının devam ettiğini belirten Başkan, transfer dönemi açıldığında anlaşma sağlanan isimlerin duyurulacağını ifade etti.

3-4 ADAY VAR

Teknik direktör konusunda ise kulübün titiz bir değerlendirme süreci yürüttüğünü söyleyen Göleli, listelerinde 3-4 aday bulunduğunu ve her detayın gözden geçirildiğini belirtti. En uygun ismi belirlemek için detaylı görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Başkan, kısa süre içinde yeni teknik direktörün açıklanacağını aktardı.

FIFA DOSYASI İÇİN SÖZ VERDİ

Kulübü devraldıkları dönemde yaklaşık 45 milyon TL borç olduğunu hatırlatan Göleli, yönetimin bu konuda kararlı adımlar attığını vurguladı. Geçmişte bazı yabancı futbolcularla yapılan sözleşmelerin kulübe büyük yük getirdiğini belirten Başkan, FIFA dosyalarının tamamen kapatılacağını ve kulübün mali açıdan daha sağlam bir yapıya kavuşacağını söyledi.

Kaynak:5 Ocak Gazetesi