Hacıosmanoğlu'nun millilere verdiği söz ortaya çıktı: Para mı villa mı?
A Milli Takım, Dünya Kupası'na giden yolda finali Kosova ile oynayacak.
Romanya'yı 1-0'la geçen milliler, salı akşamı Kosova'da Kosova ile mücadele edecek. Takımımız rakibini yenerse 2026 Dünya Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanacak.
"PRİM Mİ VİLLA MI KAZANACAK"
Kosova'da prim belli oldu. Türkiye'de ise daha önce TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ne vereceğini duyurmuştu.
Türkiye'yi Kosova'da bekleyen sürpriz: Tehlike var
Gazeteci Cemal Ersen, "Para mı, villa mı?" diyerek primleri hatırlattı. Ersen'in Milliyet'teki yazısı şöyle:
"Dünya Kupası yolundaki son rakibimiz Kosova, bağımsızlığını 2008 yılında ilan etmiş, nüfusunun yüzde 90’dan fazlası Arnavutlardan oluşan küçük bir ülke.
Slovakya’yı saf dışı bıraktıktan sonra Kosova Başbakanı Albin Kurti, Türkiye’yi de yenmeleri halinde milli takım oyuncularına 1 milyon euro prim vereceklerini açıkladı.
Hatırlayın, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da A Milli Futbol Takımı’nın 2026 Dünya Kupası’na katılması durumunda, futbolculara ve teknik ekibe Bodrum’da yapımı devam eden kendi projesinden villa hediye edeceğini duyurmuştu. Sanırım tanesi 1 milyon euro eder.
Bakalım prim mi, villa mı kazanacak?"