Gençlerbirliği'nin hükmen galibiyeti Hacıosmanoğlu'ndan döndü
Türkiye Kupası’ndan kazanılan gelirin deplasman giderlerini karşılamadığını belirten Kasımpaşa, TFF’ye yaptığı bildiride turnuvadan çekildiğini duyurdu.
GENÇLERBİRLİĞİ HÜKMEN GALİP SAYILACAKTI
Kasımpaşa’nın bu kararı sonrası 5. turda karşılaşacağı Gençlerbirliği, hükmen galip sayılarak bir üst tura yükselecekti.
Galatasaray Osimhen transferini bitirdi. Ertem Şener kasadan çıkacak parayı açıkladı

KUPAYA KATILMAYA KARAR VERDİLER
Ancak devreye giren TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kasımpaşa’ya geri adım attırdı. Riva’da Kasımpaşa yöneticileri ile bir araya gelen Hacıosmanoğlu, turnuvaya katılmaları konusunda ikna etmeyi başardı.
Yapılan görüşmenin ardından bir açıklama yapan Hacıosmanoğlu, “Kasımpaşa, mağduriyetlerinin olduğunu ve giderlerin çok olduğunu, Türk futbolunun marka değerine katkı sağlamak için federasyonun bu girişimine olumlu cevap verdi. Türkiye Kupası'na katılacaklar" dedi.

MAÇA ÇIKACAKLAR
Gençlerbirliği – Kasımpaşa mücadelesi, 19 Aralık Perşembe günü saat 17.00’de Eryaman Stadı’nda oynanacak.