Galatasaray'ın yıldızı Morata eşinin gölgesinde kaldı

Galatasaray'ın yıldızı Morata eşinin gölgesinde kaldı
Sarı Kırmızılıların İspanyol yıldızı Alvaro Morata transferi hem Türkiye'de hem de dünya basınında geniş yer bulmaya devam ederken Forbes Woman dergisi Alice Campello'yu manşetine taşıdı.

2024 yılında kurduğu kozmetik markasından yaklaşık 9 milyon euro gelir elde eden Galatasaray'ın yıldızı Alvaro Morata'nın eski eşi Alice Campello, Forbes Woman dergisinin Aralık ayı kapağında yer aldı.

MORATA'DAN DAHA FAZLA KAZANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

İspanyol golcünün bonservis ücreti gündeme gelince, Alice Campello'nun Morata'dan daha fazla kazandığı ortaya çıktı. Morata yarım sezon için Galatasaray'dan 3 milyon Euro kazanacak.

Bir zamanlar evlilikleriyle manşetlerden düşmeyen ve birbirlerine aşık olan çiftin dört çocuğu bulunuyor. 2017 yılında evlenen çift, geçtiğimiz sene boşanmış, ancak aralarındaki sorunları çözerek yeniden bir araya gelmişti.

HALA BİRLİKTE YAŞIYORLAR

Boşanmış olmalarına rağmen Morata çifti hala aynı evi paylaşıyor.

Alice Campello, son çocuğu Bella'nın doğumunda yaşadığı bazı komplikasyonlar ve doğum sonrası depresyon nedeniyle stresli günler geçirdi.

Bu durum, Alvaro Morata ile boşanma kararı almalarına neden oldu. Ancak, Morata ve Campello, çocukları Alessandro, Leonardo, Edoardo ve Bella ile İstanbul'daki yeni yaşamlarından memnun olduklarını ve İstanbul'u gizemli bulduklarını belirtti.

1.webp

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi