Galatasaray'ın Başakşehir kararı açıklandı: Okan Buruk ters köşe yaptı
Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Rams Park’taki mücadele saat 20.00’de başlayacak.
BATUHAN KOLAK YÖNETECEK
Karşılaşmayı hakem Batuhan Kolak yönetecek. VAR koltuğunda ise VAR koltuğunda ise Abdullah Buğra Taşkınsoy oturacak.

GALATASARAY’DA OKAN BURUK YOK
Sarı-kırmızılılarda Leroy Sane ve Abdülkerim Bardakçı cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk da aynı sebepten kulübede olmayacak.
Mücadelenin başlamasına artık az bir zaman kalırken ilk 11’ler belli oldu. Çarşamba günü Liverpool'a konuk olacak Galatasaray'da Okan Buruk beklenilenin aksine rotasyona gitmedi.
Galatasaray'da Başakşehir maçı kararı verildi
İŞTE İLK 11’LER:
Galatasaray: Uğurcan Çakır, Sallai, Singo, Sanchez, Eren, Torreira, Sara, Barış Alper, Yunus, Lang, Osimhen
Başakşehir: Muhammed, Ebosele, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Kemen, Umut, Shomurodov, Yusuf, Brnic, Selke.