Galatasaray'dan olay açıklama: Fenerbahçeli hakemin ismini verdiler

Galatasaray'dan olay açıklama: Fenerbahçeli hakemin ismini verdiler
Hakem tartışmalarına dair konuşan Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, hakem Mehmet Türkmen ve Fenerbahçe'ye yüklendi.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. TV100’e konuşan Eray Yazgan, hakem Cihan Aydın’a yönelik eleştirilere Mehmet Türkmen üzerinden yanıt verdi.

"26 MAÇIN 4 TANESİNİ FENERBAHÇELİ HAKEM YÖNETTİ"

Mehmet Türkmen’in Fenerbahçeli oluğunu dile getiren Eray Yazgan, “Cihan Aydın'ın yönettiği 3 maçımızın 2'sinde puan kaybettik ve penaltılarımız verilmedi. Fenerbahçeli olduğu ortaya çıkan Mehmet Türkmen'in kendi maçlarına verildiği havasını dağıtmak için Cihan Aydın üzerinden algı yapmaya çalışıyorlar. Havuzda 50 hakem var, 26 maçın 4 tanesini bu Fenerbahçeli hakem yönetti” ifadelerini kullandı.

mehmet-turkmen-kimdir-nereli-kac-yasinda-trabzonspor-eyupspor-maci-hakemi-mehmet-turkmen-oldu-17391663859118.jpg

"YABANCI VEYA YERLİ HAKEM FARK ETMİYOR"

Yabancı hakeme açık olduklarını belirten Eray Yazgan, “Bizim için yabancı hakem veya yerli hakem fark etmiyor. Yeter ki iyi hakem olsun. Bizim duruşumuz bu. Sadece bir isim olmasın. Vincic. Onu da geldiler, bizim maçımıza verdiler” dedi.

Kaynak:tv100