Galatasaray evinde Başakşehir'i devirdi: Şampiyonluk yolunda avantajı kaptı

Galatasaray evinde Başakşehir'i devirdi: Şampiyonluk yolunda avantajı kaptı
Başakşehir'i konuk eden Galatasaray 3-0'lık skorla galip geldi. Sarı-kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle olan farkı 7'ye çıkardı.

Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Rams Park’ta oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 57. dakikada Wilfried Singo, 66. dakikada Victor Osimhen ve 84. dakikada Renato Nhaga kaydetti.

dfvlldf.jpg

BAŞAKŞEHİR 10 KİŞİ KALDI

Konuk ekipte Festy Ebosele, 56. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Başakşehir maçı 10 kişi tamamladı.

GALATASARAY FARKI 7 PUANA ÇIKARDI

Bu sonuçla birlikte 64 puana ulaşan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj kazandı. Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada kazanan Galatasaray farkı 7’ye çıkardı. 42 puandaki Başakşehir ise 6. sıraya geriledi.

LIVERPOOL ÖNCESİ MORAL DEPOLADILAR

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Liverpool’a karşı oynanacak olan mücadele öncesi moral depoladı. Temsilcimiz, 18 Mart Çarşamba günü İngiltere’de Liverpool’a konuk olacak.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi