Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi Hollandalı Sami

Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi Hollandalı Sami
Fenerbahçe yeni sezon için arayışlarını sürdürürken, transferdeki ilk hedef de belli oldu. Sarı lacivertlilerin Fas asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Sami Ouaissa için harekete geçtikleri belirtildi.

Fenerbahçe, ligde şampiyonluk için mücadelesini sürdürürken, gelecek sezonun takımını oluşturmak için de harekete geçti.
Sarı lacivertlilerin çalışmalarını teknik direktör Domenico Tedesco'nun isteklerine göre yaptıkları belirtildi.
İlk hedefin Fas asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Sami Ouaissa olduğu ileri sürüldü.

Yönetici Ertan Torunoğulları'nın Sabah'ın haberine göre Hollanda'ya giderek NEC Nijmegen'in Heerenveen ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçı izlediği bildirildi.
21 yaşındaki Sami Ouaissa, bu maçta 90 dakika forma giydi.

HOLLANDA U21 MİLLİ TAKIMI'NDA OYNUYOR

Futbola Roda'da başlayan Sami Ouaissa, 2023-2024 sezonunda 32 maçta forma giyip 6 gol atarken, dikkatleri üzerine çekti. Sezon sonunda da NEC Nijmegen'e transfer oldu.
İlk sezonunda 36 maçta oynadı ve 7 gol atarken 2 de asist yaptı.
Genç futbolcu bu sezon ise 30 maçta 8 kez fileleri havalandırdı ve 3 asiste imza attı.
Sami Ouassia, Hollanda U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi