Fenerbahçe'de tribünler boş kaldı

Fenerbahçe'de tribünler boş kaldı
Süper Lig'de Gaziantep FK'yı konuk eden Fenerbahçe'de tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti.

Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Chobani Stadyumu’ndaki mücadelede sarı-lacivertlileri şaşırtan bir görüntü oluştu.

TARAFTARLARIN İLGİSİ AZ OLDU

Galatasaray ile puan farkının açılması ve mücadelenin hafta içi oynanması nedeniyle taraftarların ilgisi düşük oldu. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti.

171773766157.webp

18 MART’A ÖZEL KOREOGRAFİ

Öte yandan sarı-lacivertlilerden mücadele öncesi özel anlar yaşandı. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü unutmayan taraftarlar, özel koreografi hazırladı.

TEDESCO’DAN 5 İSME KESİK

Son olarak Fatih Karagümrük’e konuk olan Fenerbahçe sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezon ligde ilk kez kaybeden Fenerbahçe’de teknik direktör Tedesco, 5 ismi değiştirdi. Mert Günok, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Fred ve Kerem Aktürkoğlu ilk 11’de yer bulamadı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Ederson, Oosterwolde, Yiğit Efe, Brown, Levent, Guendouzi, Kante, Asensio, Musaba, Nene, Cherif.

Gaziantep FK: Burak Bozan, Luis Perez, Mujakic, Melih Kabasakal, Kozlowski, Abena, Gassama, Tayyip Talha, Yusuf, Maxim, Bayo

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi