Fenerbahçe durdurulamıyor: Bir transfer de ezeli rakibinden

Fenerbahçe durdurulamıyor: Bir transfer de ezeli rakibinden
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vakıfbank'tan Yuan Xinyue ile anlaşmaya vardı.

Sultanlar Ligi’nde şampiyonluğu ezeli rakibi Vakıfbank’a kaptıran Fenerbahçe Medicana transferde gaza bastı.

Hande Baladın ve Agnieszka Korneluk gibi isimleri kadrosuna kattığını duyuran sarı-lacivertliler bir transfer de ezeli rakibinden yaptı.

YUAN XINYUE İLE ANLAŞMA TAMAM

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe yönetimi Yuan Xinyue ile her konuda anlaşmaya vardı. Resmi izinlerin alınmasının ardından imzalar atılacak.

6841da06911df68ede45d04f.webp

7 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan sarı-lacivertliler, Meliha Diken, Dicle Nur Babat, Magdalena Stysiak, Hristina Vuchkova, Bojana Drča, Elitsa Atanasijević ve Özlem Güven ile yollarını ayırdı.

Yapılan ayrılık açıklamasında “Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızda; Meliha Diken, Dicle Nur Babat, Magdalena Stysiak, Hristina Vuchkova, Bojana Drča, Elitsa Atanasijević ve Özlem Güven ile yollarımız ayrılmıştır. Sporcularımıza kulübümüze yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyor, kariyerlerinin bundan sonraki bölümünde kendilerine başarılar diliyoruz” denildi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi