Fenerbahçe'ye derbi öncesi 3 müjde birden

Yayınlanma:
Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Dominik Livakaovic, İsmail Yüksek ve Çağlar Söyüncü'nün kadroda olması bekleniyor
Süper Lig’in 25. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ezeli rakiplerin mücadelesi 24 Şubat Pazartesi günü Rams Park’ta saat 20.00’de oynanacak.
Şampiyonluk maçı olarak gösterilen müsabaka öncesi Fenerbahçe’ye güzel haberler art arda geldi.
DOMINIK LIVAKOVIC'TEN MÜJDELİ HABER
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Dominik Livakovic’in Galatasaray karşısında forma giyebileceği öğrenildi.
İSMAİL YÜKSEK VE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK
İsmail Yüksek ve Çağlar Söyüncü’nün de derbi öncesi sağlık kontrolünden geçeceği aktarılırken maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.
GALATASARAY 6 PUAN FARKLA ÖNDE
Geride kalan 23 maçta 63 puan toplayan Galatasaray derbi öncesi liderliğini sürdürüyor. 57 puandaki Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların hemen arkasında 2. sırada yer alıyor.