Federasyon kararını açıkladı: Alper Potuk havalara uçtu

Federasyon kararını açıkladı: Alper Potuk havalara uçtu
Makedonya'nın Gostivar ekibinde forma giyen Alper Potuk hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Türk futbolunun tanınmış isimlerinden Alper Potuk, kariyerine Makedonya'nın Gostivar takımında devam ederken, yaşadığı olaylarla gündeme gelmişti.

Rabotnicki karşılaşmasında hakem kararlarına sert tepki göstererek takımını sahadan çekme talimatı veren Potuk, bu kararın ardından Makedonya Futbol Federasyonu tarafından 2 yıl futboldan men cezasına çarptırılmıştı.

CEZASI KALDIRILDI

Ancak futbolcunun temsilcisi Taylan Oran, federasyonun aldığı yeni kararı duyurdu. Potuk'un cezası kaldırıldı ve deneyimli oyuncu yeniden sahalara dönme fırsatı yakaladı.

gq17q40wwayenj8.jpg

Gostivar'da Etkili Performans 34 yaşındaki milli futbolcu, Gostivar formasıyla 51 maçta 11 gol ve 17 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Takımın teknik direktörlüğünü ise Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giymiş olan Mert Nobre üstleniyor.

gq1cbo4xwaamvqn.jpg

Bu gelişme, Potuk'un kariyerine yeni bir ivme kazandırırken, Gostivar taraftarları da yıldız oyuncunun sahalara dönüşünü büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi