Fatih Terim istediğini yine alamadı

Yayınlanma:
El İttifak'a konuk olan Al-Shabab rakibine 3-1 mağlup oldu. Ligdeki 5. maçına çıkan Fatih Terim, 3. mağlubiyetini aldı.
Suudi Arabistan Pro Ligi’nin 18. hafta müsabakasında El İttifak ile Al-Shabab karşı karşıya geldi. EGO Stadyum’da oynanan mücadelede El İttifak rakibini 3-1 mağlup etti.
El İttifak’a galibiyeti getiren golleri 35 ve 90+11. dakikalarda Wijnaldum ve 43. dakikada Joao Costa kaydetti. Al-Shabab’ın tek golü ise 40. dakikada Abdürrezzak Hamdullah’tan geldi.
5 MAÇTA 3 MAĞLUBİYET
Al-Shabab'ın başında ligdeki 5. maçına çıkan Fatih Terim 3. mağlubiyetini aldı. Bu sonuç ile birlikte 29 puanda kalan Al-Shabab, 6. sırada yer aldı. 22 puana ulaşan El İttifak ise 10. sıraya yükseldi.
SIRADAKİ RAKİP AL-KHALEEJ
Ligin 1 sonraki haftasında Al-Shabab, Al-Khaleej’i ağırlayacak. El İttifak ise Al Akhdod’a konuk olacak.