Erman Toroğlu: Bu çocuk futbolu bilmiyor

Erman Toroğlu: Bu çocuk futbolu bilmiyor
Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, TFF'yi "Bu çocuğa bir büyük maç verseniz Allah muhafaza stat ne hale gelir" diyerek uyardı.

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Antalyaspor-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Alper Akarsu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nu da uyardı.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçında iki takım futbolcularının da iyi niyetli olduklarını belirten Toroğlu, "Onunla oynamadılar" yorumunu yaptı.

"KABAK GİBİ FAULLERİ VERMİYOR"

Erman Toroğlu, Sözcü'deki yazısının bir bölümünde Alper Akarsu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:
"Şu da bir gerçek. Hakem kardeşimiz, oyunu oynatmak istiyor. Tamam güzel de kabak gibi faulleri de vermiyor. Yani demek ki futbol oyununu bilmiyor. Bu kadar basit. Yani bu çocuğa bir büyük maç verseniz Allah muhafaza stat ne hale gelir? İki takım futbolcuları da dün iyi niyetlilerdi, onunla oynamadılar."

ALPER AKARSU KİMDİR?

Alper Akarsu kimdir, nereli, kaç yaşında Hakem Alper Akarsu hakkında biyografi bilgileri

1995 Ankara doğumlu. Hakemlik kariyerine 2014 yılında amatör maçlarda dördüncü hakem olarak başladı. Alt liglerde birçok maç yönetti. Süper Lig'de 2023 - 2024 sezonundan itibaren görev yapmaya başladı.
Süper Lig'de orta hakem olarak ilk defa Kayserispor - Sivasspor maçını yönetti.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi