Dursun Özbek Alanyaspor maçı öncesi müjdeyi verdi

Dursun Özbek Alanyaspor maçı öncesi müjdeyi verdi
Alanyaspor maçı öncesi takımla buluşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, birikmiş primlerin ödeneceğine dair söz verdi.

Süper Lig’de Kasımpaşa beraberliğini affettirmek isteyen Galatasaray hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin BAY geçtiği haftada Alanyaspor’u geçerek farkı 7 puana çıkarmanın hesaplarını yaparken Dursun Özbek de sahaya indi.

OKAN BURUK'A DESTEĞİNİ YİNELEDİ

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’ne giden Dursun Özbek ilk olarak teknik direktör Okan Buruk ile görüştü. Buruk’a desteğini yineleyen Dursun Özbek daha sonra futbolcuların yanına gitti.

235022e2a2f14372bc4e3342c49c2e84.jpeg

PRİMLER ÖDENECEK

Burada takıma bir konuşma yapan Dursun Özbek, gecikmiş primlerin ödeneceği ifade etti. Özbek’in bu sözleri sonrası takımda pozitif bir hava oluştu.

YASİN KOL DÜDÜK ÇALACAK

Alanyaspor – Galatasaray mücadelesi 9 Aralık Pazar Gain Park Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Maçı Yasin Kol yönetecek.

Kaynak:Sözcü