Burak Yılmaz'dan Trabzon'da gündem olan Fatih Terim itirafı
Burak Yılmaz, HT Spor'da yaptığı açıklamalarla gündem oldu.
Kariyerindeki deneyimlerini paylaşan Yılmaz, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ta oynadığı dönemleri değerlendirdi.
Her kulüpte aidiyet duygusuyla oynadığını belirten Yılmaz, Fenerbahçe'deki Aragones dönemine dair pişmanlıklarını dile getirdi:
Ben Fenerbahçe’ye gidince en iyi Fenerli, Galatasaray’a gidince en iyi Galatasaraylı olmaya çalıştım. Diğer takımlarda da aynı şekilde. İnsanlar buna farklı bakabilir ama ben bunu, gittiğim yerde aidiyeti yüksek bir oyuncu olarak oynamak olarak görüyorum.
OKAN BURUK'U TÜRKİYE ÜZERİNDE TUTTU
Galatasaray'da Fatih Terim'e minnettarlığını ifade eden Yılmaz, Okan Buruk'un Türkiye'nin üstünde bir teknik direktör olma yolunda ilerlediğini söyledi. Kariyeri boyunca saygıyı ön planda tuttuğunu vurgulayan Yılmaz, futbol dünyasında profesyonelliğin önemine dikkat çekti.
FATİH TERİM SÖZLERİ
Son olarak, Burak Yılmaz, kariyeri boyunca kimseyle kişisel bir sorun yaşamadığını ve her zaman saygıyı ön planda tuttuğunu belirtti ve şunları söyledi:
Fatih Terim beni Galatasaray'a aldı, hakkını ödeyemeyiz. Bütün Trabzonspor camiasını karşısına aldı. Benim hiç kimseyle bir kötü anım, saygısızlığım yok.
