Beşiktaş'tan dijital devrim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, BJK SuperApp uygulamasının lansmanında açıklamalarda bulundu. Arat, "Yönetim kurulu olarak bir dijital şirket kurma kararı aldık ve bu konuda önemli adımlar attık. Teknokent'te kurulan şirketimiz ile Beşiktaş'a verdiğimiz sözü tutmanın rahatlığı içindeyiz," dedi. Beşiktaş, bu uygulama ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek kendi uygulaması üzerinden maç bileti satışı yapacak ilk kulüp olacak.
İLK BİLET SATIŞI VE CÜZDAN
Hasan Arat, "Beşiktaş ilklerin kulübüdür ve bu projeyi hayata geçirerek bu unvanını bir kez daha kanıtladı. BJK SuperApp ile ilk defa dijital cüzdan ve kredi kartı hizmetleri sunacağız," ifadelerini kullandı. Uygulama aynı zamanda Karakartal Plus üyelerine maç biletlerini öncelikli olarak satın alma imkanı sunacak.

MAÇLAR ANLIK TAKİP EDİLEBİLECEK
Deniz Güven, Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak yaptığı açıklamada, BJK SuperApp'in gelecekte daha birçok yenilikle geliştirileceğini belirtti. "Canlı maç merkezi ile futbol ve basketbol maçlarında anlık bilgileri takip edebileceksiniz. Bu gece itibarıyla tüm store'larda BJK SuperApp yayında olacak," dedi.
BU GECE İTİBARİYLA YAYINDA OLACAK
Başkan Hasan Arat, uygulamanın devamının geleceğini ve Beşiktaş'ın dijital dönüşümde önemli bir adım attığını söyledi. "Yurt dışı seyahat sağlık sigortası, BJK SuperApp'e özel sadece 1 euro olacak. Bu gece itibarıyla tüm store'larda BJK SuperApp yayında olacak." diye ekledi.
