Ankaragücü nasıl kazandı? Halil Üner açıkladı
Gaziantep Basketbol'u deplasmanda yenerek zirve yürüyüşlerini sürdürdükleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulunan Halil Üner, "Şutlarımız girmedikçe savunmamızı sertleştirdik ve oyunu kazanmayı bildik" dedi.
Maç sonrası yaptığı açıklamada Üner, savunmanın önemine vurgu yaparak, "Her gün şut sokamazsınız ancak savunmayı her gün yapabilirsiniz. İşte takımımızın felsefesi bu olduğu için çok zor bir deplasman maçını kazandık. Bugün hücumda istediğimiz şekilde isabet sağlayamadık. Ancak basketbolda 'Neden sokamadık?' gibi bir soru olmaz, çünkü bazen böyle günler olur; şutlar girmeyebilir.
Zehra Güneş'ten sürpriz ziyaret. Sarmaş dolaş oldu
Önemli olan, şutların girmediği günlerde savunmayı bir felsefe olarak benimseyebilmek ve oyunda bunu uygulayabilmektir" ifadelerini kullandı.

Üner, takımının savunma performansını överek, "Bugün biz de tam olarak bunu yaptık: Şutlarımız girmedikçe savunmamızı sertleştirdik. Şutlar hala girmediğinde, savunmayı daha da sertleştirdik ve bu şekilde oyunu kazanmayı başardık. Antep, gerçekten çok zor bir deplasmandı" dedi.
Galatasaray Çinli otomobil devi ile birleşiyor
Bu galibiyetin, Ankaragücü için bir seri yakalama fırsatı sunduğunu belirten Üner çağrıda bulunarak şunları söyledi: Şimdi tüm taraftarlarımızı ve camiamızı bu hafta pazar günü oynayacağımız maça davet ediyoruz.