AKP'li Başkan Bursasporluları çıldırttı
Yayınlanma:
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladığı paylaşım Bursaspor taraftarlarının tepkisini çekti. Tepkilere daha fazla dayanamayan Ferhat Erol paylaşımını sildi.
Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor’u mağlup eden Galatasaray bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 25. şampiyonluğunu kutlayan sarı-kırmızılılar 5. yıldızı da takmaya hak kazandı.
BELEDİYE BAŞKANININ GALATASARAY PAYLAŞIMI OLAY OLDU
Sarı-kırmızılıların şampiyonluğunu kutlayan AKP’li Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2024-25 Şampiyonu Galatasaray'ı tebrik ederiz" ifadelerine yer verdi. Paylaşım Kestel Belediyesi’nin hesabından da paylaşıldı.

TEPKİLERE DAYANAMAYIP PAYLAŞIMI SİLDİ
Ancak Bursalı bir belediye başkanının bir İstanbul takımını tebrik etmesi tepki çekti. Bursasporlu taraftarların tepkisine dayanamayan Ferhat Erol’un paylaşımı sildiği görüldü.
Ali Koç'un ekibindeki Galatasaraylı ismi açıkladı

