91 yaşında Sultanlar Ligi'ne gitti
Sultanlar Ligi Play-Off 5-8 Etabı’nda İzmir’de oynanan karşılaşmada Aras Kargo, Nilüfer Belediyespor’u 3-1 yenerek salondan galip ayrıldı.
Mücadeleye yalnızca skor değil, tribünlerde yaşanan özel bir an da damga vurdu.
91 YAŞINDA SALONA GELDİ
Aras Kargo’nun pasörü Aslıhan Kılıç’ı desteklemek için 91 yaşındaki dedesi Atatürk Spor Salonu’nda yerini aldı.
Torununu izlemek için tribüne gelen Aslıhan'ın dedesi maç boyunca büyük ilgi gördü.
Kılıç, kariyerinde Galatasaray Daikin’e transfer olmuş, ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop gibi takımlarda da forma giymişti. Tecrübeli pasör, bu kez sahada performansıyla, tribünde ise dedesinin desteğiyle öne çıktı.

Karşılaşmanın setleri 25-20, 25-23, 19-25 ve 25-19 şeklinde sonuçlandı. 131 dakika süren mücadelede Aras Kargo, rakibini mağlup ederek Play-Off etabında önemli bir galibiyet elde etti.
Salon: Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi
Hakemler: Arzu Uzatöz, Engin Duman
Aras Kargo: Hazal Selin Uygur, Aslıhan Kılıç, Olaya, Merve Atlier, Anthouli, Kalandadze (Simay Kurt, İrem Çor, Sude Taşbaş)
Nilüfer Belediyespor: Buse Pehlivan Ünal, Shemanova, Ecenur Aksoy, Ndiaye, Cajic, Yasemin Şahin (Merve İzbilir, Burcu Yönder, Öykü Saruhan, Orvosova)
Setler: 25-20, 25-23, 19-25, 25-19
Süre: 131 dakika (30, 33, 37, 31)