2.02'lik devin yeni takımı Türkiye'den: Belli oldu

2.02'lik devin yeni takımı Türkiye'den: Belli oldu
Kadın voleybolunun 2.02'lik devi Ekaterina Antropova, şu anda İtalya'yı sallıyor. Türkiye'yi de sallayacak. Ünlü oyununcunun gelecek sezon Sultanlar Ligi'nde yer alacağı ortaya çıktı.

İtalyan voleybolunda en çok konuşulan isimlerden olan Ekaterina Antropova'nın gelecek sezon Türkiye'de Sultanlar Ligi'nde forma giyeceği belirtildi.

İtalyan Milli Takımı'nda da forma giyen Scandicci takımının yıldızının gelecek sezonki takımının şimdiden belli olduğu ileri sürüldü.
Yıldız oyuncunun Eczacıbaşı Dynavit ile anlaştığı, sezonun bitmesiyle birlikte Türkiye'le gelerek imza atacağı iddia edildi.

İTALYAN BASINI AÇIKLADI

İtalyan basını Antropova'nın Eczacıbaşı ile 1.5 milyon euro karşılığında anlaştığını yazdı.

Ekaterina Antropova Kimdir?
Antropova, konuyla ilgili olarak "Türk kulüplerinin, çılgın işler yapabilecek kapasitede oldukları göz önüne alındığında, sana göz diktikleri bir sır değil. Bu seni nasıl etkiliyor?" sorusuna şu cevabı verdi:
"Bence kimse istenilir olmaktan rahatsız olmaz. Şu an için bunu dikkate almak istemiyorum, daha sonra düşüneceğim."

İZLANDA DOĞUMLU RUS ASILLI İTALYAN

Antropova 23 yaşında. İzlanda'da doğdu.

İşte VakıfBank'ı yıkan güzel: Ekaterina Antropova

Rus asıllı. Rusya ile uzun süren çekişmelerden sonra İtalyan vatandaşı oldu ve İtalya Milli Takımı'nda oynuyor.
23 yaşında ve 2.02 boyundaki oyuncu pasör çaprazı olarak görev yapıyor.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi