Mansur Yavaş'tan seçim için yeni Twitter hesabı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mevcut Twitter hesabından sadece Ankara ile ilgili duyuruları yaptığını belirterek Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni Twitter hesabı açtığını duyurdu.
Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili ailem, yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum"
Sevgili ailem,
— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) March 13, 2023
Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim.
Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum.@mansuryavas23 pic.twitter.com/xcXY8LN0OQ