AKP'ye geçen Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Erdoğan'ın elini öpmeye çalıştı

Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, AKP'ye geçti. Yıldırım'ın rozetini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan taktı. Yıldırım, rozetinin takılmasının ardından Erdoğan'ın elini öpmeye çalıştı. Erdoğan, izin vermedi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 2024 yerel seçimlerinde CHP adayı olarak belediye başkanı seçilen İsa 27 Eylül 2025’te CHP'den istifa etti.

Yıldırım 25 Ekim'de AKP'ye geçmek istediğini açıkladı. “Tabii ki davetler var, çağrılar var. ‘Olur, geçeriz’ dedik biz de" diyen Yıldırım bugün AKP'ye geçti.

ERDOĞAN İZİN VERMEDİ

İsa Yıldırım, AKP Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından kürsüye davet edildi.

İsa Yıldırım'a Erdoğan, AKP rozeti taktı. Yıldırım ardından Erdoğan'ın elini öpmek için eğildi. Erdoğan da elini hızla geri çekti. Erdoğan ve Yıldırım el sıkıştıktan sonra fotoğraf çektirdi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi