AKP Boyama Kitabına Bile Siyaset Soktu... İlköğretim Çağındaki Çocuklara Togg'lu Ayasofya'lı Propaganda
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur için sayılı günler kaldı. Seçim propagandası ilköğretim çağındaki çocuklara kadar uzandı. AKP İstanbul İl Başkanlığı ilköğretim çağındaki çocuklar için boyama kitabı bastırdı.

İddiaya göre bu kitap okul çevrelerinde çocuklara ve çocuklarını okuldan alan velilere dağıtılıyor.
Boyama kitabının üstünde AKP logosu bulunuyor.

Boyama kitabının ilk sayfasında da bir önsöz bulunuyor. Kitabın ilk sayfasında bir önsöz var.
Önsözde "Sevgili çocuklar. Sizler için, geleceğiniz için yapılan eserler sizlerin kalemiyle renklenmeyi bekliyor. Şehir hastanelerimiz, tünellerimiz sizin dünyanızda nasıl görünüyor? Gerçekten merak ediyoruz" ifadeleri yer alıyor.

Boyama kitabının içindeyse ilk sayfada Ayasofya "Dünya mirası ve ecdadımızın emaneti bağımsızlık sembolümüz" notuyla yer alıyor.
Kitapta AKP döneminde yap işlet devret yöntemiyle yapılan projeler de yer alıyor.
Kitapta, Togg, Başakşehir Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Taksim Cami, Hürjet ve yıkılıp yeniden yapılan Atatürk Kültür Merkezi yer alıyor.