IŞİD operasyonunda 3 kişi yakalandı

IŞİD operasyonunda 3 kişi yakalandı
Osmaniye merkezli 3 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'in Suriye'deki faaliyetlerine katıldığını belirlediği 3 zanlının Osmaniye, Hatay ve Gaziantep'te saklandıkları adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerdeki dijital materyallere el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

İZMİR'DE 17 IŞİD ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, terör örgütü IŞİD adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen şüphelilere yönelik soruşturma yürüttü.

Geçmiş dönemde IŞİD adına çatışma bölgelerinde faaliyet yürüten, sosyal medya hesaplarından propaganda yapan ve örgüte eleman kazandırmak için irtibat kuran 2'si Türk 15'i Suriyeli toplam 17 şüphelinin yakalanması için bu sabah harekete geçildi.

Belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda 16 şüpheli, yakalandı. 1 şüphelinin yakalanması içinse çalışmalar sürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)