Teoman Nusret'ten özür diledi: Sosyal medya yıkıldı
Teoman, Nusret Gökçe ile ilgili yaptığı bir yorumla dikkat çekmişti. Teoman OT TV'ye verdiği bir röportajında "Ben mesela kişilik olarak etçi Nusret'ten nefret eden insan tipinden değilim. Zenginleri s...yor, beni s...miyor" ifadelerini kullanmış ve bu sözleri sosyal medyayı sallamıştı.
'ÖZÜR DİLERİM HOŞ BİR HAREKET OLMADI'
Ünlü şarkıcı bu açıklamasının ardından ilk kez görüntülendi ve Nusret ile ilgili sözleri hatırlatıldı. Teoman; 'Ondan çok pişmanım aslında. Yani bence çirkin bir şey yaptım. Yanlışlıkla yaptığım bir şey. Kendisinden özür dilerim. Yani hoş olmadı' dedi.
SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU
Teoman'ın bu sözleri de yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü ismin bu haline ve özrüne; 'kalıcı bir naifliği var adamın', 'çok doğru', 'çok seviyorum bu adamı', 'Teoman kafası diye bir gerçek var', 'aslında doğru söylemişsin' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi