'Özgürlüğün savaşçılarıyız' diyen Hadise, o soruda dondu kaldı!

'Özgürlüğün savaşçılarıyız' diyen Hadise, o soruda dondu kaldı!
Rapçi Murda’nın albüm lansmanına katılan Hadise, sahne kıyafetleriyle ilgili eleştirilere “Sanat özgürlüktür, biz özgürlüğün savaşçılarıyız” ifadelerini kullandı. Hadise oyuncu Seda Bakan ile arkadaşlığı sorulunca ise sessiz kalmayı tercih etti.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; ünlü şarkıcı Hadise, yakın arkadaşı olarak bilinen rapçi Murda lakabı ile tanınan Önder Doğan'ın albüm lansmanı için Karaköy'de yer aldı.

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan şarkıcı Hadise son zamanlarda sahne kıyafetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"YOK BE"

Şarkıcı, "Son dönemde çok üstüme geliyorlar' demiştiniz. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Yok be, yok. Yok"

faa6wtn4h0glnhujtktrew.webp

"ÖZGÜRLÜĞÜN SAVAŞÇILARIYIZ"

Sahne kıyafetlerinin eleştirilmesi hakkında daha önce konserinde konuşan Hadise bu defa basın mensuplarının sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Bence sanat özgürlük demektir. Biz özgürlüğün savaşçılarıyız"

3791443-bafddeb0c4bf04bdedf8701df1a7eee4.jpg

SEDA BAKAN SORULUNCA SESSİZ KALDI

Öte yandan Hadise, Esas Oğlan dizisinde tanışarak kısa sürede yakın arkadaşı olan ancak dizinin bitmesiyle birden arkadaşlık bağlarını kopararak uzaklaştığı oyuncu Seda Bakan ile ilgili sorulara yönelik sessizliğini korudu.

Hadise, aldığı o sorular karşısında herhangi bir şey demeden aracına binip oradan uzaklaştı.

3791443-9608a22c1e2149276e47c7a0265466d3.jpg