Halil Sezai'nin zor günü! Cenazeden sonra sahneye çıktı
20 yıllık aranın ardından tiyatro sahnelerine Koku adlı oyunla dönen ünlü şarkıcı Halil Sezai, üniversite yıllarından bu yana dostu olan oyuncu Kanbolat Görkem Arslan’ın vefatıyla sarsıldı.
Geçirdiği kalp krizinin ardından 45 yaşında hayatını kaybeden Kanbolat Görkem Arslan için dün Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazını müteakip bir cenaze töreni düzenlendi.

Kanbolat Görkem Arslan gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Yakın dostunun cenazesine katılarak son görevini yerine getiren Halil Sezai, törenden saatler sonra oyununun 15’inci temsili için sahneye çıktı.
"ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR"
Habertürk'ün haberine göre, oyun sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezai, yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:
"Kendimi veremedim. İnsanlara bunu belli edemezsin ama ateş düştüğü yeri yakar. Bazı dostluklar vardır sürekli görüşmesen de hayatta olduklarını bilmek rahatlatır. Öyle her zaman görüşmeye gerek yoktur ama bir araya geldiğinde kaldığın yerden devam edersin. Bizim dostluğumuz da tam olarak öyleydi."
