Bir like, bir silme ve çokça iddia: Hadise ve Seda Bakan dostluğu bitti mi?

Bir like, bir silme ve çokça iddia: Hadise ve Seda Bakan dostluğu bitti mi?
Esas Oğlan'da başrolde yer alarak başlayan dostlukları olan ikili Hadise ve Seda Bakan arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İddialara göre; Hadise ve Bakan arasına kara kedi girdi. Bakan ve Hadise'nin biten dostluğunu şarkıcının kardeşi modacı Derya Açıkgöz doğruladı.

Şarkıcı Hadise'nin ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı Esas Oğlan dizisinde başlayan ilk adımlar art arda sonlandı.

İlk olarak yönetmen Şenol Sönmez ve Hadise'nin ayrılığı yaşanırken şarkıcı "ben kendimi tercih ettim" demişti.

Hemen sonra Esas Oğlan dizisinin çok düşük izlenme oranları nedeniyle yeni sezonun çekilemeyeceği açıklandı.

Şimdilerde ise aynı dizide yer alan, arkadaşlıkları başlayarak dostluğa ilerleyen Hadise ve Seda Bakan ikilisinin arası bozuldu.

Dostluklarıyla magazin dünyasında kısa sürede popüler olan Hadise ve Seda Bakan cephesinde kaos yaşanıyor.

Sık sık birlikte vakit geçirdikleri görüntülerle gündeme gelen ikilinin arası, iddialara göre bozuldu.

BAKAN’LI POZLARINI PROFİLİNDEN KALDIRDI

Hadise’nin, Seda Bakan’lı pozlarını profilinden kaldırması söz konusu iddiaları güçlendirdi. İddiaya göre, Seda Bakan da Hadise'nin kız kardeşi Derya Açıkgöz’ü sosyal medyadan sildi ve bu hareket karşılıklı gerçekleşti.

İkili arasında yaşananlar merak edilirken, Açıkgöz bir mesaja verdiği yanıtla gündem oldu.

Hadise'nin kardeşi Birkahvebingıybet adlı hesabının iddiasına göre kendisine yanıt verdi ve ikilinin dostluğunun bittiğini söyledi.

Derya Açıkgöz ayrıca “Ablamın hep yanındayım” dedi.

"SON PROJEDE HARCATTIN KENDİNİ"

Seda Bakan'ın Esas Oğlan'a dair yapılan bir yorumu beğenmesi ikili arasında buz etkisi yarattı.

Bakan, Hadise'nin oyunculuğunu eleştiren bir takipçisinin 'Son projede harcattın kendini' yorumunu beğenmişti.

s-d821ca61952b53f5e7629d6dbfff4bdfd79201e0.jpg

"ELİM ÇARPMIŞTIR"

Hadise ile arasında kriz olduğu iddia edilen Bakan, söz konusu iddialara şu yanıtı vermişti:

"Seri like'a bağladım herhalde elim çarpmıştır"

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi