Yüzleşme Günü Geldi! Seçil Erzan Hakim Karşısına Çıkacak: Buse Terim Selçuk İnan Emre Belözoğlu ve Arda Turan Konuşacak

Yüzleşme Günü Geldi! Seçil Erzan Hakim Karşısına Çıkacak: Buse Terim Selçuk İnan Emre Belözoğlu ve Arda Turan Konuşacak
Futbol dünyasından tanınmış isimleri yüksek kârlı fon vaadiyle dolandıran Seçil Erzan, yarın ikinci kez hâkim karşısına çıkacak. Duruşmada futbolcular Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın da arasında bulunduğu 7 kişi müşteki, 11 kişi ise tanık olarak dinlenecek.

Futbol dünyasından tanınmış isimleri yüksek kârlı fon vaadiyle dolandıran Seçil Erzan, yarın ikinci kez hâkim karşısına çıkıyor.

Duruşmada futbolcular Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın da arasında bulunduğu 7 kişi müşteki, 11 kişi ise tanık olarak dinlenecek. Seçil Erzan ile birlikte müşteki ve tanıklara kırık telefondan çıkan yazışmalar da sorulacak.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Seçil Erzan’ın 18 kişiye yönelik “nitelikli dolandırıcılık” ve 12 kez “özel belgede sahtecilik” suçlarından toplam 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması, 3’ü tutuklu 6 şüphelinin ise 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

Mahkemenin kararı doğrultusunda Buse Terim Bahçekapılı, Bülent Çeviker, Emre Belözoğlu, İsmail İbrahim Çağlar, Arda Turan ve Selçuk İnan duruşmada müşteki olarak ifade verip şikâyetlerini anlatacak.

İlk duruşmada tanık olarak dinlenmesine karar verilen ancak duruşmadan sonra hazırlanan ve dava dosyası ile birleştirilen iddianamede müşteki olarak yer alan Mert Zeydanlı’nın da ikinci duruşmada müşteki olarak ifadesinin alınması bekleniyor.

CANDAŞ GÜROL TANIKLIK YAPACAK

NTV'nin haberine göre, yine ilk duruşmada zorla getirilmelerine karar verilen Semih Kaya, Tanın Yılmaz, Merve Yılmaz, Nur Erkasap, Mustafa Sefa, Candaş Gürol, Fırat Özdemir, Nilgün Arabacı, Gülsenal Bayramova, Oğuzhan Özerk ve Bülent Onat tanık olarak dinlenecek.

Seçil Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol da mahkemede tanıklık yapacak.

Etiketler :