Yunanistan'dan Türk Vatandaşlarına Kapıda Vize Müjdesi!

Yunanistan'dan Türk Vatandaşlarına Kapıda Vize Müjdesi!
Yunanistan, Türk vatandaşlarına yönelik kapıda vize uygulamasını 5 adada başlatarak önemli bir adım attı. Bu uygulama ile birlikte, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarına seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları, vize işlemleri için konsolosluklara gitmeden, direkt olarak adalara vardıklarında vize alabilecekler.

Kapıda vize uygulaması, 10 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 90 güne kadar turistik amaçlı seyahatlerde geçerli olacak. 60 avro vize ücreti karşılığında alacağınız vize ile 5 adada dilediğiniz kadar kalabilirsiniz.

Kapıda vize uygulaması, Türk vatandaşlarına önemli kolaylıklar sağlayacak. Vize işlemleri için harcanacak zaman ve masraflar azalacak, seyahat planları daha kolay yapılabilecek. Ayrıca, adalara seyahat eden Türk turist sayısında da artış olması bekleniyor.

Yunanistan'ın Adalarına Seyahat Artık Daha Kolay!

Kapıda vize almak için, seyahat edenlerin pasaportlarının en az 6 ay geçerli olması ve dönüş bileti ibraz etmeleri gerekiyor. Ayrıca, yeterli miktarda nakit paraya sahip olduklarını da belgelemeleri isteniyor.

Kapıda vize uygulaması ile birlikte, Yunanistan'ın adalarına seyahat etmek artık çok daha kolay. Bu fırsatı değerlendirerek, Ege'nin güzel adalarını keşfedebilirsiniz.