Yoksa Erdoğan gıda zehirlenmesi mi geçirdi? O ikramlar yüzünden mi rahatsızlandı? Ev baklavası, kuruyemiş, ayran, çay...

Yoksa Erdoğan gıda zehirlenmesi mi geçirdi? O ikramlar yüzünden mi rahatsızlandı? Ev baklavası, kuruyemiş, ayran, çay...
“Mide üşütmesi” diye duyurulan rahatsızlığın besin zehirlenmesi olduğu iddiası ortaya atıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığının mide enfeksiyonu olduğunu söyledi ancak enfeksiyonun neden kaynaklandığını açıklamadı.

Erdoğan’ın yaşadığı sağlık probleminin besin zehirlenmesi olduğu tahmin ediliyor.

Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın haberine göre “Mide üşütmesi” diye duyurulan rahatsızlığın besin zehirlenmesi olduğu düşünülüyor.

Erdoğan’ın aşırı mide bulantısı nedeniyle yayına ara verildiği, kameranın tam rahatsızlık sırasında soru soran gazeteciyi göstermesinin de büyük tesadüf olduğu belirtiliyor.

baklava-ayran.jpg

Erdoğan'ın rahatsızlanmasından bir gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Arifiye'den geçtiği sırada seçim otobüsünü durduran bir grup kadın, baklava, ayran ve çay ikram etmişti.

Yol kenarına ellerinde tepsilerle çıkan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklemiş, kadınları gören Erdoğan, seçim otobüsünü durdurarak kadınların ikramını kabul etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ev baklavası, kuruyemiş, ayran ve çay ikramlarının tadına bakmış, o anlar kameralara yansımıştı.