Yırtık Atatürk Posteri Ayıbı Kimin?

Yırtık Atatürk Posteri Ayıbı Kimin?
Malatya Stadyumundaki Türk Bayraklı Atatürk posteri aylardır yırtık. Kimse değiştirmeye yanaşmayınca rüzgarın da etkisi ile sürekli biraz daha yırtılıyor.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Malatya Stadyumu'ndaki Türk Bayraklı Atatürk posterinin aylardır yırtık halde olduğunu belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Yıldız, AKP iktidarının Atatürk'e olan düşmanlığını vurgulayarak, yırtık posterin kaldırılmamasının bu düşmanlığı yansıttığını ifade etti. Ayrıca, duruma seyirci kalan yetkililerin Atatürk, bayrak ve cumhuriyet konusunda hassasiyet taşımadığını iddia etti.

Yıldız, İnönü Stadyumu'ndan İnönü isminin kaldırılmasına da atıfta bulunarak, Malatya'nın tarikat ve cemaatlerin yoğun olduğu bir şehir olduğunu belirtti. İktidarın, Atatürk'ün değerlerini korumak yerine tarikat ve cemaatlerin hoşlanacağı hareketleri sürdürdüğünü savunan Yıldız, CHP olarak Atatürk'ün posterine zarar verenleri ve bu duruma göz yumanları şiddetle kınadıklarını ifade etti. Yıldız, yırtık posterin bir an önce kaldırılmasını talep etti.