Yılbaşında Hava Nasıl Olacak?

Yılbaşında Hava Nasıl Olacak?
Yeni yıla sayılı günler kala merak edilenlerden birisi de hava durumunun nasıl olacağı. 31 Aralık Pazar günü ve 1 Ocak 2024 Pazartesi günü hava nasıl olacak? İşte yanıtı.

Yılbaşına sadece birkaç gün kaldı. Bu sene yılbaşı pazar gününe denk geliyor. 1 Ocak 2024 Pazartesi ise resmi tatil olacak. Her sene vatandaşların merak ettiği sorulardan birisi de yılbaşında kar yağıp yağmayacağı.

Bu sene de aynı sorunun yanıtı merak edilirken yılbaşını kar yağışıyla girmeyi bekleyenler kötü; güneşli hava bekleyenler için güzel haberler var...

Meteorolojinin yayımladığı rapora göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişik olmayacak. Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

1-001.png

31 ARALIK PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU

31 Aralık Pazar günü Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bartın, Çanakkale, Manisa, İzmir'de hafif sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da parçalı bulutlu hava 15 dereceyi bulacak. Ülke genelinde sıcaklıkar 17-18 dereceye kadar ulaşacak.

2.png

HAVA ILIK ANCAK CEKETİNİZİ YANINIZDAN AYIRMAYIN

2024 yılbaşında İstanbul'da hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 13 santigrat derece, en düşük sıcaklık 9 derece olacak. Rüzgar güney yönünden 8 kilometre bölü saatlik hızla esecek.

Yani, yılbaşında İstanbul'da hava ılık ve nemli olacak. Dışarıda vakit geçirmek için uygun bir hava olacak, ancak yanınıza bir ceket veya atkı almanız tavsiye edilir.

1 OCAK 2024 HAVA DURUMU

3.png