Nişanlı 'ricası' özel harekata 'suç işletti': Yer İstanbul, polis yaşlı adamı böyle dövdü

Murat Kabak, ailesiyle yaşadığı mülk tartışmasının ardından, yeğeninin özel harekat polisi nişanlısı ve arkadaşı tarafından sokak ortasında darp edildi. Zorla araca bindirilmeye çalışılırken darp edilen Kabak’ın, gözünde görme kaybı ve vücudunda kırıklar meydana geldi. O görüntülere halktv.com.tr’den Hazar Dost ulaştı.

Murat Kabak ve aile üyeleri arasında yaşanan mülk tartışmasının ardından, ablası, bu tartışmayı kızına (Murat Kabak’ın yeğeni) anlatıyor. Kızı, özel harekat polisi olan nişanlısından ‘Bir şeyler yapmasını’ istiyor.

12 Şubat’ta Murat Kabak’a ulaşan özel harekat polisleri, Kabak’ın bulunduğu adrese geliyor.

Görüntülerdeki kırmızı montlu ve gözlüklü olan özel harekat polisleri, Murat Kabak’ı sokak ortasında darp ederken zorla araca bindirmeye çalıştı.

‘Telefonu karakola polisler teslim etti’

halktv.com.tr’ye konuşan avukat İsmail Yurdabakan, “Araca bindirildikten sonra Murat Kabak, ‘Tüm konuşmalar bende kayıtlı, sizi polise şikayet edeceğim’ deyince telefonuna el koyuyorlar. Ardından iki özel harekat polisi telefonu karakola teslim ediyor” diyerek yaşanan olayda darp dışında gasp da olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2022-02-17-at-12-59-47.jpeg

Murat Kabak, vatandaşların olay yerine gelmesiyle beraber yan kapıdan çıktığını söylerken “Eğer kaçmasaydım daha kötü olabilirdi” diyor.

Hastanede ilgilenmediler, evde baygınlık geçirdi

Olay sonrası gittiği hastanede doktorların gerekli incelemeleri yapmadığını söyleyen Kabak, evine döndükten sonra baygınlık geçirdi.

Ardından gittiği hastanede ise kafatasında kırık ve gözünde görme kaybı olduğu belgelendi.

Olay sonrası polislerden şikayetçi olan Kabak, sorumluların ceza almasını istediğini söyledi.