Yanmış Erkek Cesedi Bulundu

Yanmış Erkek Cesedi Bulundu
Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'ne bağlı Kesmetaş Mahallesindeki bir fıstık bahçesinde yanmış erkek cesedi bulundu.Olay, sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kesmetaş mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, sabah...

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'ne bağlı Kesmetaş Mahallesindeki bir fıstık bahçesinde yanmış erkek cesedi bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kesmetaş mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, sabah saat 08.15 sıralarında mahallede yaşayan vatandaşlar, fıstık bahçesinde yanmış bir ceset gördü.

Vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri, şahsın yakılarak öldürüldüğünü belirledi.

BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURULMUŞ

Olayın yaşandığı bölgede güvenlik şeridi çeken jandarma ekipleri, yanan ceset ve çevrede incelemede bulundu. Yapılan ilk çalışmada şahsın başından darbe aldığı ve vücudunun birçok bölgesinde yanık olduğu görüldü. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şahsın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği ifade edilirken, cesedin üzerinde herhangi bir kimlik çıkmadığı öğrenildi.

ADANA VE KONYA'DA DA YAKILMIŞ CESET BULUNMUŞTU

Öte yandan yaklaşık 5 ay önce Konya’nın Selçuklu ilçesi Buhara mahallesindeki boş bir arazide, 5 gün önce de Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesindeki boş bir kulübede aynı şekilde yanmış erkek cesetleri bulunmuştu. Cinayetlerin bağlantılı olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.