Yakalanan Hırsız Suç Makinesi Çıktı! 1 Yıl İçinde 25 Ayrı Suç

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, 1 yıl içinde gerçekleştirilen 25 ayrı hırsızlık olayıyla ilişkilendirilen bir şüpheli, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan hırsızlık olaylarına yönelik bir çalışma başlattılar. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi ve yakalanması için operasyon düzenlendi.

Polis ekipleri, şüphelinin tekrar hırsızlık yapmak üzere ilçeye geldiğini belirledi ve bir operasyon gerçekleştirerek şahsı yakaladılar.

Hırsızlık şüphelisinin çaldığı eşyaları ilçeden çıkarmak için bir taksi çağırdığını tespit eden polis, taksi sürücüsüyle iletişime geçti.

Operasyon sonucunda, içinde şüpheli ve çalıntı eşyalar bulunan taksi, 4. Etap TOKİ mevkisinde durduruldu. Araçta yapılan aramada çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi.

Gözaltına alınan Y.E.S. (31) adlı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ayrıca, şüpheliye ait iki ikamette yapılan aramalarda, çalıntı olduğu değerlendirilen yaklaşık 1000 parça eşya ele geçirildi.

Kaynak:AA